به گزارش روابط عمومی، دانشگاهها به عنوان قلب تپنده توسعه و انتشار دانش بوده و آگاهی از این موضوع که چگونه میتوان از این دانش به بهترین نحو ممکن به نفع جامعه استفاده کرد و اینکه چگونه میتوان از آن به عنوان دارایی که ایجاد ارزش کرده و منافع مادی و معنوی برای جامعه و خود دانشگاه داشته باشد، بسیار حائز اهمیت است.
مالکیت فکری به عنوان ابزاری قدرتمند برای بهرهمندی تجاری از دانش و فناوریهای تولید شده در دانشگاهها میتواند به هموارتر شدن این مسیر ارزش آفرینی کمک کند. از این رو آگاهی بدنه دانشگاه از مباحث مرتبط با مدیریت داراییهای فکری میتواند ایشان را به این ابزار مجهز کرده و در مسیر ارزش آفرینی از دانشهای توسعه یافته قرار دهد.
شروع سال تحصیلی دانشگاهی فرصتی مناسب برای ارتقا یادگیری و آگاهسازی پژوهشگران دانشگاهی در این خصوص بوده تا سال جدید را با نگرشی نو به مسائل مرتبط با علم و فناوری آغاز کنند. سلسله وبینارهای "بوی ماه مهر" به همت کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با هدف آگاهی بخشی در خصوص مباحث مرتبط با مالکیت فکری و مدیریت آن، ویژه پژوهشگران دانشگاهی طراحی شده است، می تواند شروع مناسبی برای تحول این نگرش در دانشگاهها و مراکز پژوهشی باشد.
"حفاظت از دستاورهای پژوهشی ! چرا و چگونه؟"
" کپیرایت و حقوق متقابل پدیدآورنده و دانشگاه"
" مالکیت فکری و فناوریهای نوآورانه در دانشگاه"،
"پتنت ابزاری قدرتمند برای جهتدهی پژوهش و فناوری در دانشگاه"
"مدیریت داراییهای فکری ناشی از فعالیتهای دانشگاهی"
عناوین وبینارهای این رویداد حمایتی است که از تاریخ 22 تا 26 مهرماه سال جاری از ساعت 16 تا 18 برگزار خواهد شد.
علاقمندان می توانند برای آگاهی از جزئیات برنامه به آدرس https://patentoffice.ir/news و برای ثبت نام رایگان به لینک https://m0h.ir/xd0o4n مراجعه نمایند.