۱۴۰۳ دوشنبه ۳ دي

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی جیرفت از انعقاد تفاهم نامه همکاری سه جانبه حوزه علم و فناوری به میزبانی این دانشگاه خبر داد و گفت: این تفاهم نامه بین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت،  سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان کرمان و شهرک صنعتی غیردولتی سدید صانع منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، خانم دکترهدیه عسکرپور هدف از انعقاد این تفاهم نامه را اجرای تدابیر و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه علمی و بهره‌برداری از ظرفیت های ملی به ویژه دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و بر اساس سیاست استفاده حداکثری از ظرفیت ها و توانمندی های موجود در کشور و ایجاد فضای مناسب برای جذب نخبگان علمی عنوان کرد.

وی هدایت تخصصی سرمایه انسانی در راستای توانمندسازی نیروی انسانی جریان علم و فناوری انقلاب اسلامی و ارتقاء بهره‌وری حداکثری سرمایه انسانی متخصص در راستای حل مسائل و نیازهای فناورانه حال و آینده نظام اسلامی و توسعه زیرساخت نوآوری و ایجاد شبکه ارتباطی با نهاد های علمی تاثیر گذار منطقه ای، مطابق با اولویت‌ها و سیاست‌های طرفین را از جمله موضوعات این تفاهم نامه برشمرد و تشکیل هسته های رشد به منظور انجام پروژه های رشدی و ایجاد بستر جهت ورود ظرفیت های دانشگاهی در عرصه تحقیقات صنعتی بر اساس اولویت های علم و فناوری استان، دانشگاه، شهرک و سازمان بسیج علمی را از دیگر مفاد این تفاهم نامه اعلام کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: دوره اعتبار این تفاهم نامه مدت پنج سال بوده و با توافق طرفین قابل تمدید می‌باشد.

مدیر سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان کرمانهم در ادامه این آئین بر نیاز سنجی و اولویت بندی براساس معضلات و مشکلات منطقه جنوب کرمان برای طرح های فناورانه تاکید کرد و گفت: شناسایی و کشف صحیح نیازهای دانشگاه، منطقه و در امتداد آن جذب تیم های پاسخگو بدین نیازها با حمایت مدون و مرحله ای مد نظر می باشد.

رضا خواجه حسنی افزود: گسترش همکاری ها در راستای ایجاد تعاملات علمی و زیرساختی و برگزاری رویدادهای انتقال تجربه با حضور صاحب نظران در دستور کار است.

دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یک سوم پهناورترین استان کشور(کرمان) شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، فاریاب، جازموریان، رودبارجنوب و قلعه گنج با جمعیت یک میلیون نفر را تحت پوشش دارد.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت